Американската актриса Евън Рейчъл Ууд за първи път обяви публично името на човека,

...
Американската актриса Евън Рейчъл Ууд за първи път обяви публично името на човека,
Коментари Харесай

И Мерилин Менсън закъса след обвинения в секс тормоз

Американската актриса Евън Рейчъл Ууд за първи път обяви публично името на индивида, за който отдавна твърди, че я е тормозел години наред. 

„ Името на насилника ми е Брайън Уорнър, прочут на света и като Мерилин Менсън.  — написа тя в профила си в Инстаграм. — Той стартира да ме преследва, когато бях още младеж и ме тормози ужасно години наред. Мозъкът ми беше промит и бях манипулирана да му се подчинявям.  Бях унищожена и живеех в боязън от възмездие, клюка или изнудване. Тук съм, с цел да разкрия този рисков човек и да призова многобройните промишлености, които му дават възможности, преди той да е съсипе повече животи.  Заставам до много от жертвите, които към този момент няма да мълчат “.

Ууд и преди е споменавала за насилствена връзка в продължение на няколко години с мъж, който е срещнала напълно млада. Въпреки че досега не уточняваше обществено самоличността му, актрисата даде в детайли удостоверение за злоупотребите, на които е била подлагана, в Комисията за правосъдната власт към Конгреса през февруари 2018 година Менсън и Ууд стартират да контактуват през 2007 година, когато тя е на 18, а той е на 36. През януари 2010 година се сгодиха, а през август скапаха годежа.

В израз на взаимност с актрисата от „ Западен свят “ най-малко още четири други дами прибавиха свои обвинения срещу Менсън в полово и психическо принуждение, както и в разнообразни форми на насила и заплашване. 

Менсън упорито отрича всички обвинения. През септември 2020 година той отхвърли да отговори на изданието Metal Hammer, което го запита за показанията, които Ууд даде пред сенатската Комисия за социална сигурност на щата Калифорния. От екипа му изясняват, че по времето, когато е била близка с него „ Евън Рейчъл Ууд се се е срещала с още няколко мъже “.

В изявление за Spin през 2009 година Менсън бе цитиран да казва за Ууд: „ Всеки ден си мечтая как разбивам черепа ѝ с чук “. Миналата година представител на музиканта каза, че думите му са „ явно театрално изявление на рок звезда, промотираща новия си албум, а не излагане на обстоятелства “.

Късно нощес 52-годишният Мерилин Менсън най-накрая зае позиция по обвиненията, че е малтретирал бившата си избраница:  " Очевидно доста от дълго време моето изкуство и животът ми притеглят всякакви противоречия, само че тези скорошни изказвания за мен са ужасяващо изкривяване на действителността ", написа Менсън, чието същинско име е Брайън Уорнър, в Instagram. И добави, че интимните му връзки постоянно са били напълно в съгласие с сътрудниците му.  „ Независимо от това по какъв начин - и за какво - в този момент някои избират да показват неправилно предишното, това е истината “.

Междувременно от компанията, която издаде последния албум на Менсън, оповестиха, че „ В светлината на последните тревожни изказвания на Евън Рейчъл Ууд и други дами, които описват Мерилин Менсън като техен принудител, стопираме да рекламира сегашния му албум, и взехме решение да не работим с Мерилин Менсън по бъдещи планове. "

С това неприятностите за Менсън не завършват. Гостуването му във фантастичната драма " Американски богове " също може да бъде изтрито от идния епизод, като американската телевизионна мрежа Starz пусна изявление: " Starz стои недвусмислено на страната на всички жертви, преживели насилие. " Друга тв мрежа - AMC, изтегли епизод от сериала на ужасите Creepshow, който включваше Менсън, заяви сайтът Deadline. 

Това не са първите обвинявания против Менсън. Още преди появяването на #MeToo няколко актриси са подавали недоволства от звездата. Рок музикантът се прочува през 90-те години с албуми като Antichrist Superstar и Mechanical Animals, и е известен със своя характерен външен тип и постоянно шокиращи театрални шоута. Сценичното му име идва от съчетаването на две американски икони - сексимволът Мерилин Монро и всеобщия палач Чарлс Менсън. Периодично играе и дребни функции в сериали и кино продукции.

Евън Рейчъл Ууд стартира кариерата си на актриса в тв сериали още като дете през 1994 година Играла е в " 13 ",   " Кечистът "  на Дарън Аронофски, " Каквото пристигна “ на Уди Алън, а обичаната ѝ роля е в историята по песни на „ Бийтълс “ „ През вселената “ на Джули Таймор. Напоследък извършва една от основните функции в сериала на HBO „ Западен свят “. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР